Julehilsen 2015

Her er alt det der ikke var plads til på årets kort 🙂

Laura fortsætter sin skolegang på Engskovskolen Nr. Jernløse afd., nu i 9. kl.
I år åbnede der sig mulighed for at tjene lidt lommepenge igen. Laura passer nu kassen og bagerafdelingen i vores lokale Dagli’ brugs, og det passer vist den unge dame vældig godt.

Mathias fik i juni, efter tre års “hårdt slid”, endelig den eftertragtede hue på. Hvad den skal bruges til henstår dog i det uvisse. Pt laver han ingenting, udover de hjemlige pligter han bliver sat til (rart med au pair i huset). Vi håber alle på at han finder på en interessant vej fremad.

IMG_2186DSC_0472DSC_0488

Sofie er flyttet sammen med Jesper i en skøn lejlighed i Bellahøj, lidt mere centralt når man læser enkeltfag i Købehavn. Hun har stadig lidt løst arbejde hos Høiberg A/S, og har også fået en vikartjans hos SEB.

Annelise startede året med at stoppe sit fritidsjob på Rødovre apotek for at kunne koncentrere sig 100% om sine egne virksomheder. Den bedste beslutning længe.

Thomas  bruger fortsat en del af fritiden på filmfremvisning i Mørkøv Kino, og er nu også valgt ind i bestyrelsen. 2015 blev også året hvor Thomas løb sin første halvmaraton, med anstændigt resultat, alderen taget i betragtning.

Flokken af dyr blev igen i år udvidet. Denne gang med Otto, en 9 mdr. gammel Dværgpinscher blanding. Han var egentlig tænkt som lejlighedshund i Bellahøj, men han passer bedst i et hus med have. Desværre er han ikke fan af katte, så dem har vi lidt færre af på daglig basis.
Otto

I år blev der anskaffet en robotplæneklipper til haven i Lönsboda. Indtil videre arbejder “Madsgine” upåklageligt, og vi nyder at slappe endnu mere af. Vores dejlige svenske naboer holder dog et vågent øje med hende, vi takker for hjælpen med en ramme øl eller en flaske sprit 🙂

Øvrige begivenheder i året der gik.
Både Annelise og Thomas’ fædre rundede 80 år i år, det blev fejret på passende vis.
Ferierne blev afholdt i Lönsboda, skiferien dog i Skeikampen. Sidstnævnte var det lidt nemmere at lokke ungerne med på.

RagnaEbbeDahl