Året der gik

Kan nogen mon forklare hvordan det kan være at tiden flyver afsted?
Vi vælger at tro det skyldes at vi, i vores hverdag, i det store og hele trives.

Året 2016 har budt på nogle milepæle: Thomas fejrede sin 50 års fødselsdag, Ragna sin 80 års fødselsdag, Mormor Else gik bort i august i en alder af 105 år, Clara blev døbt, Jonas og Maria blev gift.

Thomas er fortsat hos SEB, og er stadig tilfreds her. Året har budt på nye og mere interessante arbejdsopgaver, men desværre også et farvel til hans mangeårige kollega Anne-Marie, som gik på pension. Og Mørkøv Kino har stadig glæde af ham.

Annelise stortrives stadig som selvstændig terapeut og underviser. Hun har i 2016 videregivet formandsposten i NGHdanmark, men arbejder stadig i bestyrelsen. Også blev der lige tid til at tage en uddannelse i Moderne Akupunktur, dog er ikke alle familiemedlemmer vilde med at lægge krop til når der skal øves.

Sofie er startet på DTU – kemi og Jesper er i gang med master samme sted, dog indenfor miljø. De to lader til at have det godt på Bellahøj.

Mathias er startet på KEA på Optometrist uddannelsen, men har desværre ikke fundet nogen bolig i København (måske er det bare nemmere at bo hjemme…)

Laura er startet i 1. G på Stenhus Gymnasium og passer stadig sit job i vores lokale Brugs.

Året har endvidere budt på en skiferie i Skeikampen, en forældreferie i Firenze (man skal tage sin kvinde til Firenze) og så selvfølgelig en masse ture til vores elskede svenske hus.