Julehilsen 2018

Julen 2018                                                                                                                          December 2018

 

Så er vi kommet ind i julemåneden, og det er på tide at kigge tilbage på året der gik. Billedresultat for glædelig jul

Kort om os:
Laura går i 3.g på Stenhus Gymnasium og glæder sig til at få huen på til sommer. Hun er så småt ved at planlægge hvad der derefter skal ske.

Mathias er flyttet ind hos Sofie og Jesper, og det fungerer, så vidt vi ved, godt. 2018 blev det år hvor han endelig fandt ud af hvad han vil, nemlig handel og gerne med tøj. Derfor tog han en EUS, og har fået en elevplads hos Føtex i Rødovre Centrum, og skal starte den 3. dec. Vi håber han får mulighed for at udvikle sine handelstalenter.

Sofie fortsætter på DTU og er pt i praktik hos Biomodics.

Thomas har i år fået ny arbejdsgiver, men stadig det samme job, idet Danica Pension efter flere forsøg (forlyder det) endelig fik lov at købe SEB Pension. Det betyder lidt mere pendling, nu til Lyngby, og indimellem nogle lange arbejdsdage i forbindelse med sammenlægningen af to pensionsbestande. I fritiden får Mørkøv Kino stadig opmærksomhed, og det samme gør “midtvejskrisebilen”, en 20 år gammel Peugeot cabriolet som bringer smilet frem næsten hver gang den bruges, og samtidig byder på uopsættelige reparationsprojekter i ny og næ.

Annelise fortsætter med at udvikle sin virksomhed.  2018 blev året hvor den nye uddannelse så dagens lys, og hvor første hold elever gennemførte uddannelsen med et fantastisk resultat, så det har været det helt rigtige at gøre.

Familien har nu kun 1 hund tilbage, Otto. Han opfører sig til gengæld som konge i familien, og kræver en fast hånd, som vi sjældent har tid til at give ham….

Huset i Sverige besøger vi så ofte det er muligt. Det er vores fristed men også et godt sted til at fordybe sig i arbejde, og har bl.a. dannet ramme om en arbejdsweekend for Annelise og to af hendes samarbejdscoaches. Huset bliver også brugt af flere af Sofies veninder, som på et stramt budget kan opleve at komme lidt væk.

Vores familie blev ramt af en stor sorg i år, da Annelises far, ganske pludseligt, døde d. 24. juni. Midt i sorgen er vi dog taknemmelige for at det gik så hurtigt, og at vi alle nåede at være omkring ham da han trak vejret for sidste gang.

Traditionen tro holder vi jul hjemme, og får i år besøg af Mathias og Sofie, samt mormor.

Og 1. juledag er der familie-sammenskuds-julefrokost, helt som vi plejer.

Vi forventer at 2019 bliver et fantastisk år med nye spændende udfordringer og oplevelser.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

May the force be with you