Julehilsen 2019

Så er vi kommet ind i julemåneden, og det er på tide at kigge tilbage på året der gik.

Billedresultat for glædelig jul

Kort om os:
Laura blev student  i sommer, og planen er at begynde på uddannelse til sygeplejerske til februar 2020. Hun er optaget på skolen i Hillerød (grundet forældrenes flytteplaner) men vil nu hellere uddanne sig i København, vi krydser fingre for at det løser sig. I august flyttede hun til Bellahøj, hvor hun deler lejlighed med Sofie. Pt arbejder hun fuldtids i Føtex i Rødovre centrum (storebror Mathias havde en finger med i spillet til det job) og samler penge sammen til studietiden.

Mathias er flyttet til Nørrebro i en studielejlighed (det koster næsten det samme at bo i en etværelses på Nørrebro som i et hus i Undløse). Han stortrives med sin uddannelse hos Føtex i Rødovre Centrum, det er det helt rigtige for ham og hans handelstalent.

Sofie er ved at lægge sidste hånd på sin Bachelor hos Institut for Akvatiske Ressourcer (DTU Aqua) og hun fortsætter sin Master på samme institut. Vi havde ikke lige set det komme, at hun iført overlevelsesdragt sejler rundt på Roskilde fjord.
I år valgte hun og Jesper at gå fra hinanden (uden de store tvister).
Sofie overtog lejligheden, og med økonomisk hjælp i form af indflytning af lillesøster Laura, løber det rundt.

Thomas’ hverdag i Danica Pension er efterhånden landet på et rimeligt tidsforbrug, efter godt et år med temmelig lange arbejdsdage. Efter fusionen mellem SEB Pension og Danica Pension er næsten alle de velkendte arbejdsopgaver erstattet af nye, det skærper opmærksomheden. De lange ture til og fra Lyngby er forhåbentlig snart en saga blot, selvom det giver tid til både podcasts og lydbøger. Fritid giver det til gengæld ikke meget af, så bestyrelses- og operatørarbejdet i Mørkøv Kino er lagt på hylden.

Annelise har haft et travlt år, både med klienter og uddannelse af nye kolleger.  Der er dog blevet tid til selv at videreuddanne sig henover efteråret, både i specifikke hypnoterapiteknikker og metakognitiv terapi.

I foråret traf vi beslutning om at sætte huset til salg, og det er det så stadig….
Primært pga Thomas’ lange arbejdsdage og pendling til Lyngby, men også fordi vi efterhånden, som ungerne er fløjet fra reden, har lidt for meget plads.
Liggetiden herude på landet er lidt lang, men mon ikke der dukker en køber op på et tidspunkt.
Vores planer er at flytte til Kokkedal. Der ligger lige den slags rækkehuse vi gerne vil have fat på (og så er de ældrevenlige ?)

Traditionen tro holder vi jul hjemme, og får i år besøg af Laura, Mathias og Sofie, samt farmor og farfar.

Og 2. juledag er der familie-sammenskuds-julefrokost, helt som vi plejer.

Vi forventer at 2020 bliver et fantastisk år med nye spændende udfordringer og oplevelser.
Og starter med en skiferie i januar til Branäs, hvor mange af børnene der har mulighed for at tage med, ser vi når bilen kører afsted d. 18.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

May the force be with you