Julehilsen 2020

Julen nærmer sig med stormskridt, og det er tid at kigge tilbage.

2020 har været et bemærkelsesværdigt år, på mange måder.

Corona kommer vi ikke uden om. Den omdiskuterede virus har også skabt forandringer hos os.
Thomas blev sendt på hjemmearbejde fra dag et, og vi glædede os over at det ikke var plads vi manglede.
Mange af hans kolleger har måtte kæmpe med børn og bordplads.

Annelise måtte lukke for klienter i en periode, og det skabte småbekymringer for fremtiden.
Pt. ser hun dog lyst på fremtiden, på trods af de nye stramninger og nedlukninger, det skal nok gå godt ?

Men året 2020 blev også det år hvor vores hus gennem 22 år blev solgt, og vi flyttede alt vores habbengut til et parcelhus i Kokkedal. Fra Vest- til Nordsjælland. Vi er ikke særlig materielt anlagte, så det hele kunne være i to flyttevogne…..
Dog måtte vi selv flytte dyrene, dvs. hund og tre høns.

Der var flere grunde til at det var Nordsjælland vi sigtede efter: Tættere på Thomas arbejdsplads i Lyngby, hvilket pt. er uden betydning,
tættere på familie inkl. egne børn. Det har vi allerede mærket på den positive måde, de kan rent faktisk komme på besøg uden at bringe weekendoppakning med.

Huset er købt med henblik på at blive her resten af vores dage. Et plan og ingen dørtrin ?
Vi er faldet godt til i området, har fået flinke naboer, og med tiden får vi nok renoveret en del. I Undløse tog det kun  20 år før vi fik moderniseret badeværelset, her er vi allerede i gang.

Kort om os:
Laura har coronastuderet hjemmefra, men også været i praktik på hospital. Hun har valgt at fortsætte studiet på skolen i Hillerød, og er flyttet på Kollegie i Hillerød by. Der er nu for langt til Føtex i Rødovre Centrum, men en hurtig samtale skaffede hende job i Føtex i Hillerød, kun 5 min. fra hendes værelse.
Hun virker som om hun trives.

Mathias bor stadig  på Nørrebro, og nærmer sig afslutningen på sin elevtid i Føtex. Det bliver spændende hvad han så vil bagefter.
Han blev ramt af Corona sidst på sommeren, men efter et uges tid med almindelige influenza symptomer, er han helt på højkant igen.

Sofie studerer stadig på DTU Aqua, nu er det en Master det gælder.
Straks efter Lauras fraflytning fra deres fælles bolig, flyttede der en nydelig ung mand ind, han hedder Simon. Os bekendt er det ikke kun for at give en hånd med til huslejen, det ser ud som om de godt kan lide hinanden ?

Huset i det svenske har ikke fået helt så mange besøg i år, pga. restriktioner og flytteaktivitet. Vi glæder os til der bliver tid og lejlighed til at komme derover – snaaaaart.
Huset fik den helt store udendørs makeover i sommers, men det har vi jo ikke fået meget glæde af ?

 

Traditionen tro holder vi jul hjemme, og får i år besøg af Laura, Mathias og Sofie, mormor, Susanne og Claus, Jakob og Florence (som venter en lille pige, der efter planen dukker op til foråret)

Og 2. juledag er der familie-sammenskuds-julefrokost, helt som vi plejer.

Hvad mon 2021 kan byde på? Næppe så store omvæltninger som 2020, men nu får vi se.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

May the force be with you