Julehilsen 2021

Julen nærmer sig igen med stormskridt, og det er tid at kigge tilbage på året der gik.

Corona kommer vi (stadig) ikke uden om, men det er nu bare blevet noget vi lever med.
Vi har taget imod vaccinetilbuddet, også nr. 3…

For Thomas har det betydet at han fremadrettet arbejder hjemme 3 dage om ugen, helt selvvalgt. Og Danica har sponseret kontorpladsen.

For Annelise har Corona kunne ses på bundlinjen, men det skal nok gå.

Året 2021 har budt på en masse renovering af vores “nye” hus.
Det sidste badeværelse blev renoveret. Anlægsgartneren har været her 2 gange, så vi har fået terrassen omlagt, og fået ny havegang. Vi har været storkunder hos div. haveselskabet og har plantet træer og buske. Skorstenen er pillet ned (3. juledag 2020 fik vi vand i stuen pga. utæt inddækning). Taget renset og malet. Carporten er renoveret, og vi er påbegyndt opførsel af et ekstra skur. I skrivende stund arbejder tømrerne med at skifte vinduer og døre. Det pynter og luner.
Vi er så glade for vores nye område, som vi efterhånden begynder at føles os hjemme i.
Cyklerne bliver flittig brugt nu, enten til et smut på biblioteket i Nivå, til stranden, Hørsholm midtpunkt, Årstidernes Gårdbutik i Humlebæk eller bare til dagligvareindkøb. Det er en fornøjelse at bilen ikke er eneste transportmiddel.

2021 blev også året hvor vi anskaffede den første elbil, med dertil hørende lader. Vi har brugt lang tid på det projekt, både i tænkefasen og da haven skulle graves op så kablet kunne føres ud til carporten.

Vores medbragte høns har vist sig at have fænomenale klatreevner, og har flere gange forceret hækken med denne teknik og været på springtur til naboen. Dobbeltindhegning har vist sig at løse det problem.

Der er også blevet tid til mange ture til Sverige i år, da grænsen åbnede igen. Og udover ture til vores hus i Lönsboda har vi været på Gotland sammen med mor Lis, et interessant rejsemål som kan anbefales.

Kort om os:
Laura fortsætter med sit sygeplejestudie, selvom hun indimellem er pænt træt af fremtidsudsigterne rent jobmæssigt. Og Føtex står i kulissen og lokker med job og uddannelse. Hun trives i Føtex med ansvar og fornuftig løn.

Mathias er flyttet fra sin studiebolig på Nørrebro, ind på et værelse på Amager. Grunden til flytningen var, at han blev færdig med sin elevtid i Føtex. Han er blevet ansat i Elgiganten på Trianglen, vist nok Danmarks mindste Elgigant (kan man mon kalde den en gigant så!)
Her kan han bruge sit store salgstalent, og har fået nogle rigtig gode kolleger.

Sofie studerer stadig på DTU Aqua, og har i efteråret boet midlertidigt nær Silkeborg, hvor hun er ved at lægge sidste hånd på sin Master hos Aqua DTU. Bl.a. var hun 14 dage ombord på en fisketrawler, en helt anden verden.
Hun er ikke udelt begejstret for livet som “sømandskone”, og ser ikke frem til tiden hvor Simon, som Premierløjtnant i flåden, skal på togt.

Traditionen tro holder vi jul hjemme, og får i år besøg af Laura, Mathias og Sofie.
Et lille selskab sammenlignet med sidste år…

Og 2. juledag er der familie-sammenskuds-julefrokost, helt som vi plejer.

Hvad mon 2022 kan byde på? Renovering? Flere familiemedlemmer? Rejser?
Vi tager livet som det kommer og nyder alle øjeblikke.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

May the force be with you